........... Errk ... Ramainya Penyokong Setan Di Malaysia ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Errk ... Ramainya Penyokong Setan Di Malaysia !

Sunday, August 12, 20125comments
















Tak boleh nak komen banyak2 - ISU SENSITIF NIH ! hehehehe .....

PS - Aduyai .... ramai juga yang tidak dapat buat connectionnya artikel ini dengan isu politik semasa. Terpaksa jugalah saya sebut - LOGO ? LAMBANG ? BURUNG MERPATI ? - Nampak dah ?

Yang ini tak payah nak buat bayang2 lagi dah, direct siap disebut satu dunia lagi sebagai PASUKAN RED DEVILS. Adakah logo MU itu merujuk kepada Setan ? 

Ini pandangan saya, mumgkin tak sama dengan orang lain . Tapi agak2 lah kalau nak main isu pun. Saya percaya ramai yang sibuk mencari ribuan logo yang ada diMalaysia ni untuk turut sama dikaitkan dengan Kristianiti .... kan ?

Share this article :

+ comments + 5 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 12, 2012 at 8:47 PM

Kalau penyokong parti yang boleh bekerjasama dengan setan tu kategori mane lak?? Tentu penyokong setan tahap tegar gak tu kan..?? Haha....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 12, 2012 at 10:23 PM

itulah abg din, ada sebahagian blogger pro bn yg suka serang pr isu2 mcm ni.malu lah

....................
Reply To This Comment ...................
August 12, 2012 at 11:58 PM

Hehehe :-)
Rite bro.....main isu biar pro
*incik telagi mandiri*

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 13, 2012 at 12:42 AM

akhirnya seorang blogger yang ada common sense ! Nak menyerang pun, belakang kena jaga. Takut kena sondol Anwarinas hahahaha ...

....................
Reply To This Comment ...................
August 13, 2012 at 9:45 PM

Politicfags BN memang bangang skit,sekali politicfags PR counter isu tu..malu whoa!

Post a Comment