........... Blogger Pas Dah Sedar .... Alhamdulillah.. | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Blogger Pas Dah Sedar .... Alhamdulillah..

Wednesday, August 29, 201221comments

Saya sungguh ...... terharu ..... menitik airmata .....membaca artikel dari blogger Pas ini .. Akhirnya, sahabat kita ni dah sedar. Alhamdulillah .....


Saya yakin posting itu adalah cetusan luahan hatinya yang ikhlas setelah melihat video dibawah...

Share this article :

+ comments + 21 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 29, 2012 at 8:00 AM

Bingai .... dah la tua ... bingai lak tu..
Cubalah tua tua tu ... buat baik ..
Tak jemu ke wat jahat ?

Hahahah
Yang paling ngeri
Ramai juga yang puja bapak setan ni..
Lagi bangang ..

Hahahahahaha ... TERBAIK !!!


....................
Reply To This Comment ...................
August 29, 2012 at 8:23 AM

Artikel di atas ditujukan khas untuk mereka yang sentiasa minta tolong dengan setan, atau bercadang-cadang hendak minta tolong setan dan sedang berkawan dengan 'DAPsetan' yang memang setan.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 29, 2012 at 8:38 AM

Bandingan Tun M dengan pork nik bagai langit dengan bumi. Tun M bijak, seluruh dunia Islam mengiktiraf sumbangannya. Barat pula gerun setiap kali Mahathir mengeluarkan pendapat. Pork Nik? Dunia Islam tak kenal, apatah lagi barat. Yg memuja hanya puak fanatik dan dungu PAS. Sbb apa? Sbb pork nik sememangnya tiada sumbangan signifikan utk Islam. Hanya cakap berdegar2 tetapi negeri sendiri gagal dibangunkan. Masalah asas air gagal diselesaikan. Nama serambi Mekah tetapi kotor. Kadar HIV pula tertinggi. Apa punya negeri Islam yg pork nik cuba wujudkan. Pork Nik memang fail! Gagal!

....................
Reply To This Comment ...................
August 29, 2012 at 8:43 AM

Kenapa nak dibandingkan dengan Tun Mahathir ? Artikel sekalipun tak sebut nama Tun M :))

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 29, 2012 at 8:44 AM

bahasa melayu bahasa indah penuh kiasan. hanya si tolol yang memahami secara literal..

....................
Reply To This Comment ...................
August 29, 2012 at 8:48 AM

BETUL TUH ! SAYA SOKONG SESANGAT ! HAHAHAHAHA ....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 29, 2012 at 8:59 AM

Sorry Mr Din. Pork Nik memang tak layak dibandingkan dengan Tun M. Mana boleh dibuat perbandingan seorang negarawan ulung dengan wali selipau...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 29, 2012 at 9:07 AM

Allah halau syaitan drp syurga. Pork nik nak terima bantuan syaitan. Masih adakah lagi akidah pork nik? Lain kali ckp beringat, jgn sampai terkafir diri sendiri

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 29, 2012 at 10:10 AM

salam,

yang dok rajin buat fitnah, memecah belahkan umat islam, selalu bercakap dusta, mengeji, menghina umat islam, dan banyak lagi la kerja setan yang mereka buat. syukur kepada Allah yang telah memberi petunjuk dan hidayah kepada penyokong tersebut sebelum dia turut menyertai geng setan yang lain, geng red devil dan parti angkara setan.

....................
Reply To This Comment ...................
August 29, 2012 at 10:46 AM

haha kena baca dua kali baru saya faham yang tersurat dan tersirat Bro Din Turtle kali ni. Tolol sekejap saya. Moral of the story jangan baca apa-apa artikel sambil makan mee segera sebab kelazatan mee segera boleh menjejaskan penakulan kita.

....................
Reply To This Comment ...................
August 29, 2012 at 11:35 AM

Pacik Din... Perbandingan dgn Tun M dibuat disebabkan artikel yg Tun M publish baru2 ini mengenai bidadari2 yg sgt suka berserban dan berjanggut.

Jubah shj putih, tapi mata tu.... kena tanya Abby.

Hanya org yang menggunakan hotak di kepala dan bukan di lutut dpt membuat perbandingan yg betul...

Yg pasti, ramai jugak org M'sia yg die hard fan kpd 'Red Devil'...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 29, 2012 at 11:36 AM

blog tu dah kena hack kut ... atau blog tu terpana apabila tun mahadir berkata lebih baik memilih "setan" yang kita kenal dari "malaikat" yang kita tidak kenal. kalau ikut fahaman aku la ... tun mahadir dah menjadi pengikut nik aziz yang mahu berkawan dengan setan ... pas tu puak penganut agama pas pun menjadi pening nak pusing macam mana ... kerana nik aziz bersabda, "fahaman tun mahadir tu bahaya ..." sedangkan semasa dia bersabda, "kalau iblis nak tolong kita ngalahkan umno kita terima" tak pulak dia kata fahaman macam ni bahaya ... tak pulak dia kata iblis pun mampu sesatkan nabi adam sehingga terkeluar dari surga ... tak pulak dia kata nabi isa pun tak mahu mengikut perkataan iblis, apabila iblis berkata, "katakan tuhan itu Allah yang Esa" tapi nabi Isa menjawab "perkataan yang benar tapi dilafazkan olih makhluk yang batil" ... alih-alih apabila tun mahadir mengaku secara sinis yang dia bersetuju dengan paktwa nik aziz, nik aziz pusing cakap pulak dah dengan memberi sabda yang baru. ish ish ish pening kepala otak nak fikir paktwa orang tuan nih ... er dah keluar ka paktwa yang baru undi karpal singh ka, undi teresa kok ka, undi ronie lee ka ... atau pada amnya undi dap masuk surga ... aku rindu nak dengar paktwa nih ... nak masuk surga dengan cara mudah ... undi penentang islam pun boleh masuk surga ...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 29, 2012 at 12:01 PM

Pok Din,

Akhirnya Nicky Samdol Diselamatkan! Al-Kisahnya:

Nicky sedar manusia hanya boleh berkawan dengan setan tetapi tidak angel. Manusia tidak ada direct link dengan angel. Ini berbeza dengan Evangelis Dap. Dapster percaya merekalah angel. Angel Dap berasakan Pok Nicky perlu diselamatkan'. Terkini, Pok Nicky telah keluar dari cengkaman syaitan dan selamat berada dalam pelukan Evangelis Dap.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 29, 2012 at 12:18 PM

kah kah kah

macam lari dari berkawan dengan singa tetapi berakhir denan berkawan dengan buaya!

kah kah kah

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 29, 2012 at 12:49 PM

INI MENUNJUKKAN DALAM DUNIA PENULISAN BERKAITAN POLITIK LOKAL,

BLOGGER PAS YANG MAHU NAMPAK NEUTRAL DAN KREDIBEL,

DALAM USAHA MENUDING SATU JARI KEPADA AMENO

SECARA TIDAK SENGAJA/TANPA SEDAR,

4 JARI BLOGGER TADI TERTUDING PADA NIK AZIZ.

NIAT ASAL UNTUK MENYINDIR AMENO, SEBALIKNYA DIRI SENDIRI (PAS) TERSINDIR.

KES SEUMPAMA INI DIUMPAMAKAN MELUDAH KE LANGIT, TAJUH DI MUKA SENDIRI

saya: pemerhati kecil

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 29, 2012 at 1:24 PM

Kata orang tua-tua. kalau 40 orang kata kita setan, kita akan jadi setan Ori punya. Aku ingat beribu orang dah maki pak nik and PAS ni...jadi PAS akan bertukar Parti Aku Setan....kah kah kah

....................
Reply To This Comment ...................
August 29, 2012 at 1:28 PM

Komen saudara paling baik - TerimaKasih ! :))

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 29, 2012 at 1:56 PM

same, same...DT

saya: pemerhati kecil

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 29, 2012 at 10:23 PM

DT , ada letak link video tu kat blog dia tak? haha

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 30, 2012 at 4:00 PM

KESIAN BLOGGER PAS TU...NAK KUTUK ORANG...DAHLA TAK FAHAM ENGLISH IDIOM, RUPA2NYA BOS BESAR DIA LAGI TERUK. CAKAP MELAYU LOGAHT KELATE YANG STRAIGHT TO THE POINT. TAKDE KIAS2 DAH..BILA BLOGGER TU NAK SURUH BERTAUBAT? HEHE

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 31, 2012 at 5:40 PM

Between the devil and the deep blue sea!!! Banyak pengikut HamPas kini dalam dilemma.

Joe

Post a Comment